Друга дискваліфікація. Позитив і Юлія Сахневич не вийшли на паркет – обидва злягли з Ковід-19

Сьогодні паркет ризикують покинути відразу дві пари. Коронавірус не щадить навіть фаворитів шоу.

Після того, як на паркет оголосили вихід Олексія Завгороднього і Юлії Сахневич, сталося те, про що ніхто навіть не міг підозрювати.

“Тут повинна була початися музика, і в центр паркету повинні були вийти Позитив і Юлія Сахневич, але, як ви бачите, їх немає. І сьогодні їх на паркеті не буде. Давайте зв’яжемося з Позитивом і дізнаємося що ж насправді сталося “, – оголосив Юрій Горбунов після анонса виступу улюбленця підлітків Позитиву.

Позитив на відеозв'язку з Юрієм Горбуновим
Позитив на відеозв’язку з Юрієм Горбуновим

Позитивний тест на коронавірус – всі “Танці з зірками” можуть закрити на карантин через спалах

“Юля відчувала слабкість під час репетицій в останні дні. І ми злякалися, подумали що це коронавірус. Здали тести. Потім репетирували, але ізолювались, щоб нікого не заразити. І ось вчора Юлі прийшов негативний результат, а мені – Позитивний. Мені дуже шкода всіх тих старань, який пішли на пасадобль. І дуже сподіваємося, що станцюємо його на наступному тижні хоча б онлайн “, – обнадіяв Позитив.

Позитив на відеозв'язку з Юрієм Горбуновим
Позитив на відеозв’язку з Юрієм Горбуновим

Також відзначимо, що через перевтому на одній з репетицій Сахневич втратила свідомість.

Юлія Сахневич
Юлія Сахневич

Юрій Горбунов нагадав, що за правилами шоу, кожна пара може пропустити виступ через хворобу максимум один раз. Якщо вони пропускають вдруге, їх очікує технічну поразку – дискваліфікація. Таке вже було з парою Олега Винника та Олени Шоптенко, які оголосили про свою хворобу на п’ятому прямому ефірі. У шостому шоу вони не з’явилися, тому артистів дискваліфікували.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.