Таємниче зникнення і смерть зірки “Бідної Насті” 37-річного Олексія Осипова

Роль в серіалі Бідна Настя" принесла хлопцеві величезну славу, кар'єра розвивалася стрімко, поки трагічно і раптово не обірвалася. Осипов загинув у віці 37 років за досить дивних обставин.

Спочатку нульових на піку своєї популярності були не тільки латиноамериканські серіали, а й кілька вітчизняних «хітів» – серед них почесне місце займає російський серіал «Бідна Настя».

За драматичними долями героїв спостерігали не тільки нудьгуючі домогосподарки, а майже вся країна, поки актори, які виконують головні ролі, ставали фаворитами глядачів. Серед таких красенів, яких нам подарувала «Бідна Настя», заслужене місце займає актор Олексій Осипов, який зіграв роль конюха Микити Хворостова.

Олексій Осипов в серіалі «Бідна Настя»
Олексій Осипов в серіалі «Бідна Настя»

Типаж у юнака був ставний, солідний, що дозволяє грати мужніх і відважних персонажів самих різних професією.

Олексій Осипов в серіалі «Бурштиновий барон»
Олексій Осипов в серіалі «Все можуть королі»

дивне зникнення

Нічого не віщувало біди – актор знімався в нових проектах, мав налагоджену особисте життя з дівчиною на ім’я Ольга, подорожував, радів життю. В той лютневий день поруч з Олексієм була якраз його кохана – у них була романтична прогулянка на Фінській затоці. У якийсь момент Ольга замерзла, попросилася в машину, хлопець дав їй ключі і обіцяв підійти буквально через кілька хвилин, тому що ще хотів прогулятися на самоті. Більше Осипова ніхто не бачив.

Оголошення про розшук були розклеєні по всій ЛО, транслювалися по ТБ і онлайн
Оголошення про розшук були розклеєні по всій ЛО, транслювалися по ТБ і онлайн

Вже через пару днів в поліції відкрили справу про зникнення Олексія, його шукав федеральний розшук і Інтерпол, а близько півроку хлопець вважався зниклим без вісті.

Дивне поява тіла

В середині липня того ж року його тіло не знайшли у дамби зовсім іншого міста за 40 км, куди течією не могло в принципі його прибити. Ніяких причин вчинити самогубство рідні не бачили, поки Ольга не показала їм дивне повідомлення, отримане від Осипова в день його зникнення. У ньому говорить «не чекати» і «переїжджати до Фінляндії, якщо хочеться».

Могила Олексія Осипова
Могила Олексія Осипова

Що найбільше вразило всіх, і рідних Олексія, і слідчих – його тіло зовсім не виглядало так, ніби півроку провело в воді, а замість зимового одягу, в якому він був в той лютневий день, на ньому була літня футболка і світлі джинси.

Точну причину і обставини загибелі актора вже навряд чи колись вдасться пізнати – слідство навіть розглядало версії кримінальних розборок, але в таких колах Осипова не помічали. Міг статися і нещасний випадок. Але якби він загинув тоді, в лютому, на ньому повинен був бути зимовий одяг – білий пуховик, жовті утеплені штани, зелені чоботи.

Осипова відспівали в церкві, значить, це було точно не самогубство
Осипова відспівали в церкві, значить, це було точно не самогубство

Або, де ж він був весь цей час, що його не знайшли, не дивлячись на дуже активні пошуки? Одні питання без відповідей.

Так чи інакше, життя талановитого хлопця закінчилася передчасно і засмутила не лише його рідних, а й усіх шанувальників творчості.

 

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.