Померлі актори серіалу “Інтерни”: по ним дуже сумують фанати серіалу, але їх більше не повернути

Навесні 2010 року на телеканалі СТС вийшов серіал про лікарів і їх внутрішнє життя - відносини, жарти, побутові проблеми і невдачі. Він став настільки близьким публіці, що відразу ж отримав колосальні рейтинги.

Зараз його вже не знімають, але активно переглядають в інтернеті. “Інтерни ” стали еталоном медичного гумору і в цілому цього жанру. Герої стали легендарними, їх почали впізнавати на вулицях. Однак, деяких героїв вже немає в живих. Давайте згадаємо якими вони були і які ролі вони зіграли.

Батько доктора Купітмана Олександр Леньков

Батько доктора Купітмана Олександр Леньків
Батько доктора Купітмана Олександр Леньків

Він помер в 2014 році в Москві. Йому було 70 років. Він був трудоголіком, і рідко йшов на лікарняний – тільки в критичних ситуаціях. Тому він запустив своє здоров’я, і діагноз рак шлунка був поставлений вже на четвертій стадії.

Римма Арнольдовна (пацієнтка) – Анна Воронова

Римма Арнольдовна (пацієнтка) - Анна Воронова
Римма Арнольдовна (пацієнтка) – Анна Воронова

Не стало актриси взимку 2015 року. Вона за своє життя виконала багато епізодичних ролей, а величезною слави так і не отримала. За її плечима більше 80 робіт у різних фільмографічних і театральних проектах.

Пацієнт Микола Южаков – Анатолій Отраднов

Пацієнт Микола Южаков - Анатолій Отраднов
Пацієнт Микола Южаков – Анатолій Отраднов

Його не стало через два роки після прем’єри фільмів – в січні 2012 року. Він помер у віці тридцяти років, залишивши дружину одну. За версією поліції Анатолій Отраднов отруївся алкоголем і медичним препаратом клозапин.

Старенька з хворим серцем – Дая Смирнова

Старенька з хворим серцем - Дая Смирнова
Старенька з хворим серцем – Дая Смирнова

Померла в березні 2012 року на 78-році життя. Вона була журналістом і кінознавцем, але деякий час знімалася і в фільмах. Правда, величезною популярністю вони актрисі не принесли. Дая Смирнова виконала роль пацієнтки в 36-ої серії першого сезону, була пацієнтом інтерна Вари Чорноус (Христини Асмус).

Схожі статті

Торт “Пташине молоко”: рецепт досконалого десерту родом із далекого дитинства — той самий смак та аромат

У кулінарії існують страви, які не лише смакують, але й переносять нас у далеке минуле, до найтепліших спогадів дитинства не лише про їжу, а, головним чином, про тих, хто годував нас цією смакотою.

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.