Всі партнери Олени Шоптенко на «Танцях з зірками»: від президента Зеленського до повелителя вовчиць Винника

Після дискваліфікації пари Олега Винника з самого танцювального проекту країни хореограф Олена Шоптенко прийняла рішення назавжди покинути паркет. Ми вирішили пригадати всіх її партнерів на «Танцях з зірками».

Вперше героїня статті з’явилася на телеекранах в 2006-му, склавши пару Володимиру Зеленському. Це зараз він є президентом України, а тоді був відомий публіці, як комік, актор і шоумен.

Як професійна танцівниця, Олена спочатку була впевнена, що за такий короткий час неможливо з нетанцюючої людини зробити танцюючу. Проте вона помилялася, адже щоденні тренування не пройшли дарма — Шоптенко і Зеленський стали переможцями першого сезону шоу.

Алена Шоптенко и Владимир Зеленский
Олена Шоптенко та Володимир Зеленський

Наступного разу хореограф танцювала з телеведучим Максимом Неліпою. Вони так старанно готувалися, що не розрахували сил — партнер травмував спину, в результаті чого їм довелося покинути проект. До цього пара двічі була на межі вильоту.

Алена Шоптенко и Максим Нелипа
Олена Шоптенко та Максим Неліпа

Після довгої паузи в перезапуску «Танців» Шоптенко запалила паркет з актором Ахтемом Сеітаблаєвим. За її словами, він був одним з найбільш слухняних її учнів, проте завоювати кубок їм так і не вдалося — Альона і Ахтем потрапили до суперфіналу, але програли.

Алена Шоптенко и Ахтем Сеитаблаев
Олена Шоптенко і Ахтем Сеітаблаєв

У минулому році героїня статті вчила танцювати Олексія Яровенко і вийшло у неї це непогано, нехай вони і не увійшли до трійки лідерів. Через кілька яскравих номерів пара попрощалася з шоу в 11-му ефірі.

Алена Шоптенко и Алексей Яровенко
Олена Шоптенко та Олексій Яровенко

Нарешті в новому сезоні Шоптенко склала компанію відомому українському співакові Олегу Виннику. Це була найкоротша участь хореографа в проекті, зате одна з найбільш пам’ятних. Вони радували глядачів чотири випуски поспіль, на п’ятій злягли від коронавірусу, а на шостий їх дискваліфікували за правилами шоу.

Алена Шоптенко и Олег Винник
Олена Шоптенко та Олег Винник

Шанувальники домоглися свого — Олені та головному вовку країни пропонували повернутися на паркет, однак вони відмовилися. Саме після цього танцівниця оголосила, що більше не з’явиться в «Танцях» в якості чиєїсь пари.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.