Померлі актори серіалу «Друзі»: пішли раптово і несподівано, розбивши серця шанувальників

Улюбленій мільйонами глядачів багатосерійній історії про дружбу шістьох молодих людей в цьому році виповнилося 26 років. На жаль, не всі герої дожили до наших днів. Пропонуємо сьогодні згадати померлих акторів серіалу «Друзі».

Здається, немає жодної людини, яка б жодного разу не бачила цей ситком, адже його продовжують переглядати через десятки років після виходу останньої серії в 2004-му. Втім, це не дивно, адже відносини нерозлучної шістки Рейчел, Фібі, Моніки, Росса, Чендлера і Джоуї нікого не залишили байдужим.

Підкуповує простота і щирість персонажів. У цій кінострічці ніхто не втрачає пам’ять, не вагітніє від не зрозумій кого, не впадає в кому і не виявляється чиїмось давно втраченим родичем.

Главные герои сериала «Друзья»
Головні герої серіалу «Друзі»

Незважаючи на відсутність крутих сюжетних поворотів, в серіалі розкрито усе, що переживає кожен з нас — взаємини друзів, весілля, розлучення, різні роботи, свята, втрати, радість, біль, любовні інтриги. Окремої похвали заслуговує легка і доступна подача.

На щастя шанувальників, виконавці головних героїв продовжують з’являтися в кіно і по сьогоднішній день, але деяких акторів другорядних ролей вже немає в живих.

Рон Лібман

Рон Либман
Рон Лібман

На його рахунку значна кількість робіт, проте більшості глядачів він запам’ятався в образі батька Рейчел Грін Леонарда. Його персонаж відрізнявся складним характером і постійно сперечався з улюбленою дочкою, яку зіграла Дженніфер Еністон. Також Рон з’явився в гучному «Клані сопрано».

6 грудня 2019-го Лібман помер через ускладнення після перенесеної пневмонії. Йому було 82 роки.

Фред Віллард

Фред Уиллард
Фред Віллард

Фред був коміком і кінозіркою, знайомим багатьом по «Американській сімейці». Ще він засвітився і в «Друзях» в 12 епізоді 2 сезону, з’явившись в ролі адміністратора зоопарку містера Ліпсона.

Життя 86-річного Уилларда обірвалася зовсім недавно — 15 травня 2020-го. Його дочка Хоуп повідомила, що батько помер з природних причин, ніяк не пов’язаних з пандемією коронавірусу.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!