Кухня Лариси Гузєєвої після роботи дизайнерів «Ідеального ремонту» перетворилася на похоронний зал

Як не дивно, але далеко не завжди результати перетворення квартир, якими займаються дизайнери «Ідеального ремонту», виходять вдалими. Кухня Лариси Гузєєвої — яскравий тому приклад.

Реакція самої господині була досить неоднозначною — щоб приховати справжні емоції, вона вирішила навіть не знімати темні сонячні окуляри.

До ремонту

Не можна не сказати, що до участі в програмі кухня головної телевізійної свахи виглядала недостатньо сучасною. Незважаючи на це, обстановка затишна, видно, що її створювали з душею і любов’ю.

Кухня до ремонта
До ремонту
Кухня до ремонта
До ремонту

Проте всім нам час від часу хочеться змін, ось і Лариса не стала винятком. Примітно, що її чоловік Ігор Бухаров разом з дітьми відмовляв дружину від участі в програмі.

Гостиная до ремонта
До ремонту

Їм подобався звичний інтер’єр, що трохи нагадує старовинне родове помістя з безліччю деталей, кожна з яких — частина історії їх сім’ї. Гузєєва взяла до уваги думку рідних і попросила дизайнерів не змінювати стиль кардинально.

Кухня до ремонта
До ремонту

Після ремонту

У об’єднаній з вітальнею кухні героїні статті і без того було досить мало світла, а після втручання фахівців «Ідеального ремонту» його стало ще менше. Причина в темному кухонному гарнітурі, темних шпалерах і старомодних шторах з ламбрекенами.

После ремонта
Після ремонту
После ремонта
Після ремонту

Обідня зона чомусь зменшилася в розмірах — новий стіл набагато менший за старий, але ж Лариса любить приймати у себе вдома гостей.

После ремонта
Після ремонту
После ремонта
Після ремонту

Ось як знаменитість прокоментувала ремонт:

«У мене зараз серце вистрибне!».

Реакция Гузеевой на ремонт
Реакція Гузєєвої на ремонт

Втім, в коментарях до випуску шоу з її участю на YouTube в інтонації свахи глядачі почули невдоволення, адже вона «говорила крізь зуби».

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.