Ольгу Фреймут вигнали з шоу “Танці з зірками ” в десятому прямому ефірі

Разом з нею пішов і її партнер Ілля Падзіна.

Такими були результати глядацького голосування і оцінок суддів в “містичну ніч ” 1 листопада на проекті. Несподівано для шанувальників, Ольга Фреймут залишила проект. У своєму прощальному слові вона подякувала всім, хто був причетний до її розвитку в цьому проекті. Дісталося кілька втішних слів і скандальної суперниці і тієї, з ким ревізорша так багато конфліктувала – прима-балерини Катерині Кухар.

Ольга Фреймут озвучила, заради кого вона прийшла на “Танці з зірками “

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на танцполі
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на танцпол

“Я хочу сказати величезне спасибі своїй доньці Златі Мітчелл. Саме завдяки їй я в цьому проекті. Саме вона мене вмовила прийти сюди і танцювати. Багато в чому завдяки їй я дійшла до дев’ятого ефіру. Я хотіла хоч трохи спробувати те, що близько моєї дочки – танці “, – говорить Ольга Фреймут, ледве стримуючи сльози.

Катерина Кухар та Ольга Фреймут посварилися в прямому ефірі
Катерина Кухар та Ольга Фреймут посварилися в прямому ефірі

Також вона побажала всім шанувальникам, щоб в їхньому житті все було як в фокстрот.

“Я вам бажаю, щоб по життю у вас завжди була друга половинка, яка надійно триматиме вас в своїх обіймах “, – сказала Фреймут.

Оля Фреймут на Танцях із зірками
Оля Фреймут на Танцях із зірками

Вона додала, що до десятого ефіру їй допомогло дійти завзятість і щоденна важка робота. Всупереч проблемам зі здоров’ям, всупереч відмови на час від своєї сім’ї. Вона змогла це зробити і бажає всім, якщо не виходить, більше пробувати і працювати.

Таким чином, в шоу залишилося 5 пар. Чим ближче до фіналу, тим більше загострюється боротьба. Тому не забувайте підтримувати своїх кумирів, щоб дати їм можливість перемогти.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.