Екс-дружина репера Серьоги розповіла, як він бив її і одночасно зраджував з 4-5 жінками

У житті відомого репера Серьоги було багато супутниць, він завжди підтримував амплуа «поганця» і «ловеласа» - але судячи з усього, такий образ вийшов за рамки сцени. Нещодавно одна з жінок поділилася з журналістами не найприємнішими подробицями співжиття з артистом.
Екс-дружина білоруського репера Сергія Пархоменка Поліна Ололо кілька років жила з ним у цивільному шлюбі – і відносини здавалися цілком благополучними, нехай пара і часто сварилася через запальний характерів партнерів. Але одного разу їй на очі потрапило листування репера в одній із соціальних мереж, де чоловік вів відразу кілька бесід далеко не платонічного характеру.
Серьога і Поліна
Серьога і Поліна
За підсумком невеликого розслідування (Поліна зателефонувала за номерами і розпитала самих коханок) виявилося, що Серьога був відразу в п’яти близьких відносинах одночасно. При цьому жодною з дівчат репер толком не дорожив, адже дозволяв собі випивати і бити партнерок – ну а що, ще ж досить «запасних варіантів». Поліна кілька разів була побита на очах у синів, але їй заборонялося навіть звернутися до лікаря – змушена була сидіти вдома, поки синці зійдуть.
Поліна з дітьми до викрадення хлопчиків
Поліна з дітьми до викрадення хлопчиків

Тоді терпіння Поліни закінчилося, і вона пішла з заявами в спеціальні органи – але зв’язку артиста не дали порушити кримінальну справу. Розрив відносин з ним допоміг справі, але коли дівчина вийшла заміж за іншого і народила дочку від нового чоловіка, Серьога викрав їх спільних дітей – 10-го Марка і 7-го Платона і відвіз до себе в Москву, заборонивши їм бачиться матір’ю.

У своєму Інстаграмі жінка написала:

 ""

Судяться батьки двох хлопчиків до сих пір.

 

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.