Крістіні Орбакайте напророкували розлучення

Співачка та акторка Крістіна Орбакайте оприлюднила в мережі нові фото. Після публікації фанати почали обговорювати можливе розлучення артистки.

Крістіна Орбакайте 15 років тому вийшла заміж  за американця російського походження Михайла Земцова. В пари народилася спільна донька, яку вони назвали Клавдією. 30 березня дівчинці виповнилося 12 років.

Співачка на своїй сторінці в Instagram опублікувала сімейне фото, де вона зображена з чоловіком та донькою, яка позує у святкових аксесуарах.

Під фото вона також привітала своїх шанувальників з католицькою Вербною неділею.

“Нехай усі сім’ї будуть щасливі і здорові! Ми всім посилаємо нашу любов”, – звернулася Орбакайте до публіки.

Шанувальники подякували артистці за привітання, а у коментарях під постом розпочалося обговорення. Фанати Орбакайте відзначили, що вона виглядає пригніченою та нещасливою.

«У Христини сумні очі… Чому?”, “А Вам самій це фото подобається?”,- написали підписники зірки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.