Щаслива Наташа Корольова вразила публіку тонкою талією на Мальдівах: “Це фантастика “

Наташа Корольова вирушила зі своїм чоловіком Тарзаном на Мальдіви і регулярно публікує щасливі фото з відпустки.

Після скандальної історії зі зрадою Тарзана, завжди яскрава і усміхнена Наталя Корольова несподівано постаріла. У неї з’явилися зморшки, трохи обвисла шкіра і навіть простежувалися сиві волоски.

Наташа Корольова сильно постаріла після зради Тарзана
Наташа Корольова сильно постаріла після зради Тарзана

Однак зараз, через півроку, співачка оговталася від стресу і стала виглядати набагато краще. Це доводять її нові знімки в Інстаграм-блозі.

Зараз співачка Наташа Корольова з чоловіком Сергієм Глушко вирушили у відпустку. На цей раз зірки вибрали Мальдіви. І естрадна діва зізналася, що вперше в житті відпочиває на райських островах. Звідти артиста регулярно публікує свіжі фото і відео, де показує себе в усі красі.

Так, нещодавно Корольова опублікувала пляжне фото, де продемонструвала свою осину талію. Примітно, що артистка була не в купальнику, а в короткому червоному платті з глибоким декольте. Фанати помітили, що Наташа Корольова виглядає просто чудово, вона пострункішала і покращала. На знімку артистка позувала з келихом ігристого, лучась щасливою посмішкою.

“Вип’ємо за любов”, – підписала фото Королева фразою з відомої пісні.

Користувачі Мережі відразу ж взялися коментувати фото артистки. “Наташа, ти супер! Гарного відпочинку вам! “,” Сама красива “,” Шикарне плаття “,” Наташа, ви залишилися незмінною. Така ж пустотлива дівчисько “,” Красуня “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.