Джанабаєва, Репяхова, Квіткова та інші: хто із зірок планує народжувати в 2021 році?

2021 рік приніс багатьом зірковим сім'ям радісну звістку - новина про поповнення сім'ї.

Наприклад, першого січня цього року 52-річна російська співачка Валерія стала бабусею – дружина її 22-річного сина Арсенія Шульгіна 22-річна Ліана народила дочку. Назвали її Селін.

Недалеко пішла і солістка групи А-студіо Кеті Топурія, яка 22 січня стала мамою вдруге – назвала вона свого сина Адам.

Пости Кеті Топурія з пологового будинку
Пост Кеті Топурія з пологового будинку

26 березня екс-чоловік Жанни Фріске Дмитро Шепелєв знову став батьком – його нова кохана Катерина Тулупова подарувала Дмитру сина.

Дмитро Шепелєв вдруге став батьком
Дмитро Шепелєв вдруге став батьком

В той же день, 26 березня бабусею стала телеведуча Оксана Марченко. Її син Богдан і його дружина Катерина стали батьками чарівного хлопчика, якого назвали Віктор.

У телеведущей Оксаны Марченко родился внук
У телеведучої Оксани Марченко народився онук

Як бачимо, не минуло й півроку, а в шоу-бізнесі вже справжній бебі-бум. Однак це ще не все. У цьому відео ми розповімо, хто готується до поповнення в 2021 році.

Юліанна Караулова

Юліанна Караулова
Юліанна Караулова

Новина про те, що приблизна дівчинка Юліанна Караулова вагітна, здивувала всіх. Вона довгий час приховувала своє становище, але коли живіт вже став явно видно, розповіла про те, що чекає первістка. Зробила вона це досить креативно – показала вагітність в новому кліпі на пісню “Так сильно “.

Юлія Бойко

Анатолій Анатоліч і дружина Юлія Бойко втретє стануть батьками
Анатолій Анатоліч і дружина Юлія Бойко втретє стануть батьками

Подружжя шоумена та ведучого Анатолія Анатоліча та його дружини Юлії Бойко, більш відомої як Юла, очікує народження третьої дитини. Про це артист повідомив, розмістивши у своєму Instagram знімок на якому видно вагітний животик його дружини. На фотографії позує вся сім’я в повному складі – Анатолій Анатоліч, Юла і дві їхні доньки – Аліса і Лоліта.

Катерина Репяхова

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова

У січні про своє цікаве положення повідомила дружина українського артиста Віктора Павліка. Катерина Репяхова вагітна хлопчиком, якого пара вже вирішила, що назве Михайлом. За словами лікарів, пологи у Каті заплановані на 13 червня 2021 року – якраз на день її народження.

Дівчина також довго приховувала своє цікаве положення, боячись, що при першій вагітності будуть ускладнення. Але на п’ятому місяці, коли живіт помітно округлився, все ж видала свою таємницю.

Репяхова вже відмовилася від роботи концертним директором Віктора Павлика, якою займалася останні кілька років. Зараз вона сидить вдома і стежить за своїм здоров’ям.

Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

55-річний Валерій Меладзе і його 41-річна дружина Альбіна Джанабаєва скоро знову стануть батьками. Про це стало відомо після того, як екс-солістка групи «ВІА Гра» опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram фото з пристойно округляється животом. Зірка влаштувала спеціальну фотосесію, вирішивши поділитися радісною новиною зі своєю аудиторією. Відзначимо, що це вже буде третій спільний дитина Альбіни та Валерія.

Даша Квіткова

Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка
Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка

Дружина екс-учасника шоу “холостяк ” Микити Добриніна Дарина Квіткова також чекає поповнення. У пари це буде первісток. Виявилося, пара давно планувала завести дитину і навіть відвідувала лікарів, щоб виключити різні ускладнення і хвороби. Уже відомо, що Микита і Даша чекають народження хлопчика.

Ось такий бебі-бум запланували зірки на цей рік!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.