Надія Мейхер показала архівне фото

Співачці 10 квітня виповнилося 38 років. На честь свого дня народження вона поділилася з фанатами дитячими фотокартками.

Ексучасниця гурту «Віа Гра» опублікувала дві чорно-білі світлини. На першому фото вона сидить на ліжку та обіймає іграшку. На іншому зображені батьки співачки у молодості. У тексті під знімками співачка подякувала татовы та мамі та написала, що вона щаслива.

«Душа ніколи не помиляється у виборі батьків (Галина Щирба і Олександр Мейхер – Я Вас так ЛЮБЛЮ). Душа ніколи не помиляється в місці народження (село Збручівка, Волочиський р-н, Хмельницька обл.) Душа ніколи не помиляється у виборі життєвого шляху. І завжди отримує необхідний життєвий і професійний досвід для особистісного зростання … Моя душа Щаслива, що втілилася в цей період історії людства», – поділилася співачка.

У коментарях шанувальники зірки відзначили її схожість із батьком та привітали Надію із днем народження.

«На батька схожа. Килими на задньому плані дуже знайомі», – пожартував один із підписників Мейхер.

 

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.