Ведучого “Голосу країни ” Славу Дьоміна помітили в рожевому жіночому вбранні: після розлучення подався до крайніх заходів?

Славу Дьоміна знає вся країна. Він відмінно зарекомендував себе на радіо "Люкс фм ", а потім виявив свій талант на вокальному шоу "Голос країни ".

Слава Дьомін. Герой цього матеріалу – яскравий ведучий і шоумен. Звичайно ж, головним проектом в його життя залишається робота на радіо, але і крім нього артист активно знімає інтерв’ю для програми “Слава + “.

Ані Лорак і Слава Дьомін
Ані Лорак і Слава Дьомін. Фото взято на просторах мережі.

Але і в реальному житті шоумен не перестає дивувати. Слава веде свій особистий Інстаграм-блог, де показує своє життя. Нещодавно він буквально приголомшив фотографією в рожевих колготах і на підборах. У такому вигляді Дьомін не посоромився пройтися по центру нашої столиці.

Спочатку шанувальники вирішили, що це просто Слава програв спір, але потім все зрозуміли, що це просто п’ятнична жарт.

У коментарях прихильники оцінили гумор артиста і написали:

  • Хороший!
  • Треш …
  • Це зробило мій день!

А що ж на особистому фронті у такого яскравого шоумена?

Виявляється Слава був у шлюбі, але стосунки не склалися. Після 13 років шлюбу пара вирішила розлучитися.

Слава Дьомін з екс-дружиною. Фото взято на просторах мережі.

Цікаво, що незважаючи на розлучення, Слава продовжує спілкуватися з дружиною і навіть працювати з нею. Виховує спільного сина. З хлопчиком проводить багато часу і подорожує з ним.

Розлучився Слава як не банально через побутових проблем. Шоумен згадував, що з дружиною почав ремонт і саме він став причиною сварок і чвар.

Пів року пара намагалася врятувати відносини, але нічого не вийшло. Про свій вчинок шоумен не шкодує, адже зумів зберегти дружбу.

 

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.