Діма Коляденко розповів планує повернути Ірину Білик і яку пропозицію готовий зробити поп-діві

Діма Коляденко - яскравий український артист, який багато разів б одружений. Дізнайтеся, що відчуває він до своєї колишньої дружини Ірини Білик.

Діма Коляденко – харизматичний артист української естради. Незважаючи на те, що шоумен зі звичайної працьовитої сім’ї, тяга до мистецтва перевершила всі уявлення про кар’єру і зробила Діму неймовірно популярним.

Діма Коляденко в шоу на СТБ розповів про своїх найпотаємніших секрети
Діма Коляденко в інтерв’ю “Зоряний шлях” розповів про своїх найпотаємніших секрети

Починав Коляденко, як хореограф, але з часом спробував себе в якості співака, ведучого шоу і свят. Не забував і про особисте життя. З дівчатами жив уже з 18 років, але вперше обпікся, коли довелося піти в армію: улюблена таємно вийшла заміж.

Але було і щастя в особистому житті у співака, коли він зустрів Ірину Білик. Жив з нею разом цілих два роки.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Нещодавно дізнався з медіа Діма про те, що його екс-кохана розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Діма розповів, що на місці законного чоловіка Ірини, він би заради жінки пішки б дійшов з іншого міста тільки для того, що б бути поруч з нею.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Але, ось повертати екс-любов не планує. При всьому тому, що дуже добре про неї відгукується, Діма нагадує, як важко було йому почути від неї слова відкидання.

Діма Коляденко поділився своїми думками з приводу розлучення Білик Ірини

За словами Дмитра, він рвав картини, псував речі після розставання з Іриною, а головне, він не впевнений, що жінка не повторить свій вчинок.

Ірина Білик і Діма Коляденко
Ірина Білик і Діма Коляденко

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.