Віталій Козловський кардинально змінив імідж: став блондином, блиснув усмішкою. Повертається на сцену?

Віталій Козловський багато років був на піку популярності, але з часом відійшов на другий план. Подивіться, як змінився співак.

Віталій Козловський. Їм захоплювалася публіка в ранніх 2000-х і заслуховувалися його голосом половина країни. Молодий, харизматичний юнак співав про любов і зачаровував прихильниць.

Ігор Кондратюк і Віталій Козловський
Ігор Кондратюк і Віталій Козловський. Фото взято на просторах мережі.

Допомагали будувати Віталію кар’єру двоє: Наталя Могилевська та Ігор Кондратюк. Досвідчені артисти розглянули молодий талант на програмі “Шанс “. З тих пір кар’єра артиста йшла тільки вгору. У 2010 році навіть брав участь в національному відборі учасників конкурсу Євробачення.

Віталій Козловський на проекті Шанс
Віталій Козловський на проекті Шанс. Фото взято на просторах мережі.

Віталія підозрювали в романі з Наталією Могилевською, але інформація не підтвердилася.

Віталій Козловський на проекті Шанс
Віталій Козловський на проекті Шанс. Фото взято на просторах мережі.

Його коханої стала журналістка і ведуча Раміна, з якої, в результаті так і не склалися стосунки. Скандально розлучилася пара, незважаючи на те, що Козловський навіть робив пропозицію руки і серця своїй дамі.

Віталій Козловський
Віталій Козловський. Фото взято на просторах мережі.

Тепер він цілком займається творчістю і своєю кар’єрою. Музикант готується до виходу нового кліпу і для цього він кардинально змінив імідж. Якщо ви до цих пір знали Віталія, як яскравого брюнета, що тепер подивіться, яким блондином він став.

“Трошки змінив зовнішність, але душею залишаюся собою. Все заради нового кліпу на пісню ” Доктор “, який ми прямо зараз знімаємо “, – написав Віталій Козловський під знімком.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.