Анастасія Приходько розкрила головний секрет: доношувала речі брата і хотіла змінити стать – причина рішення

Публічні люди часто шокують сповідями про неприйняття себе. Анастасія Приходько поділилася власною історією.

Анастасію Приходько навряд чи можна назвати ніжною співачкою: ця жінка перенесла нелегке випробування в житті відносинами з чоловіком-абьюзером. Артистка, загартована сімейними драмами, так само сміливо стала громадської активісткою, коли агресія на сході України досягала межі.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Але найсильніші битви в житті Приходько були у неї з самою собою. Будучи юною дівчиною, Насті доводилося нелегко з прийняттям себе.

На своїй сторінці в Інстаграме співачка розповіла свою нелегку історію дорослішання.

“… я захотіла змінити стать. Я думала, що бути хлопчиком мені буде простіше: джинси, сорочка, коротка стрижка і вуаля! “, – поділилася спогадами Анастасія Приходько.

Співачка подумувала змінити стать.

Виявляється, Насті важко давалося сприйняття своєї зовнішності, адже ніхто з її родичем ніколи їй не говорив, що вона красива. Більш того, рідна бабуся Приходько наговорювала на внучку, коли та намагалася вбиратися: літня жінка дорікала майбутню зірку в тому, що вона вкрай вульгарно вбирається.

“Як зараз пам’ятаю цей скандал, коли замість речей старшого брата, які я доношувала, я одягла мамині модні ботильйони в школу, щоб виглядати красивою і коротке плаття, через якого бабуся назвала мене Профурсетка “, – розповіла Анастасія Приходько.

Тепер же жінка повністю позитивно ставиться до себе і закликає так само своїх шанувальниць цінувати себе.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.