Романтична Лілія Ребрик в новому образі приголомшила фанатів: ідеальна фігура

Телеведуча Лілія Ребрик - майстер дивувати своїм стилем і особливими нарядами. Сьогодні вона показала ніжне біле плаття, яке розкрило її з іншого боку.

Теледіва телеканалу “Україна ” позувала в ніжному білому платті, яке обтягує її стегна, талію і бюст.

Лілія Ребрик заплела собі на голові ніжну зачіску: акуратний пучок

Так вона зібралася на роботу.

Вранці в понеділок телеведуча поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий, дуже сонячний і річний кадр. Лілія позувала на камеру в облягаючому білому платті з довгими опущеними рукавами з сірими вставками. Наряд оголив плечі Ребрик, додавши образу жіночності.

Серед прикрас look зірки довершували довгі масивні сережки, гармонійно поєднувалися з сукнею. Волосся красуня-блондинка зібрала в акуратний пучок ззаду, лише кілька пасом спадали на обличчя. Макіяж Лілія зробила з тінями світлих відтінків на століттях і персиковим блиском на губах.

В описі українська телеведуча зазначила, що у неї дуже багато планів на тиждень і на життя, і вона дуже натхненна тим, щоб їх скоріше реалізувати.

Шанувальники відзначили, що Лілія дуже яскрава, промениста, приваблива, ніжна і жіночна. Вони зробили їй безліч компліментів в розділі “Коментарі “.

Відзначимо, що плаття, в якому була одягнена Лілія Ребрик – це український бренд nailuna. Вартість такого сукні, згідно ціннику в офіційному інстаграм-профілі nailuna – 6 300 гривень. Але його ціна повністю виправдана – на Лілії воно шикарно сидить і підкреслює всі її переваги.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.