Вагітна “татова донька ” Ліза Арзамасова закуталась в пуховик посеред літа: куди зібралася в такому вигляді?

Ліза Арзамасова здивувала несподіваним знімком в зимовому вбранні посерді літа.

Ліза Арзамасова. Вона ж Галина Сергіївна з “Татусеві дочок ” порадувала шанувальників новим знімком. Правда, злегка смутивши фанатом.

Справа в тому, що посеред літа актриса вирішила похвалитися зимовим оздобленням: пуховик з хутром і хустку на голові.

“А Ви помітили, що в зимовий час в стрічці з’являється багато літніх фотографій? З поїздок на морські спекотні курорти або просто – архівних зі спогадами про жарких днях:« Сумую за літом ». А ось влітку ніхто по зими не нудьгує, навіть якщо з розуму сходять від спеки “, – написала актриса.

Виявляється, дівчина так затужила за прохолоді, що вирішила показати фото з поїздки на Сахалін в грудні. Взимку там Лізі довелося попрацювати. Так само зірка телесеріалу помітила, що за свій наряд і так вже отримувала зовсім невтішні коментарі. Мовляв, одяглася не стильно. Але, як зазначила Арзамасова, вона не звертає уваги на критику.

Дорослий наречений і вагітність

Заміж найрозумніша героїня “Татусеві дочок ” вийшла за немолодого Іллю Авербуха. Різниця у віці трохи більше 20 років: Лізі – 26, а її обранець відгуляв вже 47 День народження.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух

Пара одружилася і ось тепер чекає появяленія сина.

Ліза вважає за краще не розкривати подробиць її цікавого положення, адже вважає, що це справа дуже особисте і інтимне. А ось в декреті хоче провести тільки 3 місяці.

“Ну неможливо сидіти в декреті цілий рік. Звичайно, якщо будуть медичні показання, я зроблю вибір на користь сім’ї. Я вмію розставляти пріоритети “, – зізналася зірка виданню Starhit.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.