Зірки, які таємно скористалися сурогатними мамами: Апіна, Білик, Пугачова, Маліков

До сурогатного материнства вдаються в тих випадках, коли виносити і народити дитину природним шляхом неможливо. Часто послугами сурогатних мам користуються і зірки.

Українській співачці і автору пісень Ірині Білик другого сина Табриза народила сурогатна мама, і артистка цього не приховує.

Ірина Білик
Ірина Білик

Напередодні жінка перенесла операцію, і лікарі заборонили їй народжувати. Ірина не відразу наважилася звернутися до послуг сурогатного материнства. Однак співачка настільки хотіла малюка від свого чоловіка Аслана Ахмадова, що нарешті зважилася і дуже цьому рада.

Співачка Альона Апіна була однією з перших, хто вдався до послуг сурогатного материнства в російському шоу-бізнесі.

Альона Апіна зараз
Альона Апіна

Дочка Олени та її вже колишнього чоловіка і продюсера Олександра Іратова, Ірина, народилася в 2001 році від сурогатної мами. Перед цим співачка марно намагалася завагітніти і виносити дитину цілих 10 років. Вона перенесла дев’ять викиднів і одну позаматкову вагітність. З діагнозом «безпліддя» для артистки єдиним способом мати дитини було сурогатне материнство. У ті роки це був дуже екзотичний спосіб, і довгі роки Олена приховувала те, як її дочка з’явилася на світ.

У наш час сурогатним материнством вже нікого не здивуєш.

Поп-короля естради Філіпа Кіркорова сурогатні мами народили двох дітей – дівчинку Аллу-Вікторію в 2011 році і хлопчика Мартіна-Крістіна в 2012 році.

Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров з дітьми

Різниця у віці у дітей сім місяців. Співак щасливий. Ім’я біологічної мами він не розголошує. Діти народилися в США, де немає проблем з реєстрацією дітей батьків-одинаків, які народилися від сурогатних матерів.

Син російського співака Сергія Лазарєва, Микита, теж народився від сурогатної мами в 2014 році.

Микита і Анна Лазарева
Микита і Анна Лазарева зі своїм татом Сергієм

Інша сурогатна мати народила артистові дочку Анну в 2018 році. Біологічна мати у дітей одна. Її ім’я співак приховує і каже, що це тільки його діти. Місце народження та реєстрації дітей він теж не розголошує.

Примадонні Аллі Пугачовій було вже більше 60-и років, коли вони разом з чоловіком Максимом Галкіним вирішили стати батьками.

Ліза, Гаррі, Максим Галкін і Алла Пугачова

Співачка завчасно заморозила свої яйцеклітини, а ось самостійно виношувати дитину лікарі їй заборонили. Двійнята Ліза і Гаррі народилася у подружжя в 2013 році за допомогою сурогатної матері.

Другу дочку Клару відомому акторові Еммануїла Віторганом і його дружині Ірині Млодик народила сурогатна мама в 2019 році. Через проблеми зі здоров’ям першу дочку Естель дружина Віторгана змогла народити тільки в 2018 році. Їй було 56 років. Ірина стверджує, що виносила і народила старшу дочку самостійно, але багато в цьому сумніваються.

Дмитро Маліков, російський композитор і співак, вдруге став татом теж завдяки сурогатної матері.

Дмитро Маліков і його сім'я
Дмитро Маліков і його сім’я

Їх спільний з дружиною Оленою син Марк народився від сурогатної мами в 2018 році. Дружині Дмитра Малікова на той момент виповнилося 55 років. Перша дочка народилася в сім’ї в 2000 році.

З юридичним оформленням дітей подружніх пар, які народилися від сурогатних мам, зазвичай проблем не виникає. Такі пари вважають за краще скористатися послугами агентств сурогатного материнства в своїй країні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.