Чому Леся Никитюк до сих пір не вийшла заміж: батьки готові до весілля, а що на рахунок телеведучої?

Леся Никитюк відома блондинка, яка не може не зачаровувати. Але чому ж досі ніхто не одружився на ній?

Леся Никитюк. Ця яскрава і ефектна ведуча досі шукає свою половинку. Журналістці 34 роки, але весільну сукню довелося приміряти тільки заради зйомок.

Леся Никитюк

У чому ж справа, чому така популярна дівчина досі не знайшла свою любов?

кар’єристка

Леся Никитюк не раз в інтерв’ю говорила, що у неї зараз багато проектів. Артистка – нарозхват і серед рекламодавців. Як вважає зірка, якщо зараз вона дозволить собі хоч трохи вільного часу для побачень, то зрадить свою справу життя.

Сергій Притула та Леся Никитюк на зйомках шоу

Сильна і незалежна

Телеведуча з самого початку своєї кар’єри не приховувала свій бойовий характер. Леся за словом в кишеню не полізе і якщо потрібно, то піде напролом до своєї мети. Якщо ніжна Регіна Тодоренко у важких ситуаціях в “Орлі і Решке ” могла розплакатися, то Никитюк не втрачалася і знаходила вихід з будь-якої ситуації.

Леся Никитюк

“Свій хлопець”

Зрідка Леся Никитюк знімає відео на зустрічах з друзями. Судячи з публікацій, можна зрозуміти, що зірці краще дається “чоловіча дружба “. Провідна не соромиться посиденьок з пивом і сушеної рибкою і радісно розповідає про них у себе в Інстаграме.

Леся Никитюк

Все ж зірці дуже вже хочеться надіти на руку заповітне кільце і навіть стати мамою. Леся навіть подумувала про те, що б взяти дитину з дитячого будинку. Але зараз свою любов може дарувати тільки племінникам.

Евгенія Кужненкова
Автор:
Евгенія Кужненкова