Потап натякнув Насті Каменських, що пора заводити дітей: нарядив в костюм забавну лялечку і взяв на руки

Пара Потапа і Насті Каменських вже давно разом, але в їхньому будинку ще не лунає дзвінкий дитячий сміх і не чути тупіт маленьких ніжок.

У 2019 Настя Каменських стала дружиною відомого репера Потапа. Артистка не приховує, що дуже щаслива в шлюбі, але все таки їй не вистачає одного: діток.

34-річна артистка не раз говорила, що дуже вже хоче, що б маленький чоловічок назвав її мамою. Проте, в декрет ще йти не збирається.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

У Потапа інша історія: у нього вже є син від першої дружини Ірини Горовий. Андрій, так звуть дитину репера, зростає не по днях, а по годинах і радує батька своїми успіхами. Зоряний тато, незважаючи на щільний графік, завжди знаходить час для своєї кровиночки. Настя ж в ті дні, коли рідня проводить час разом, залишається зовсім одна …

Нещодавно репер показав іншого маленького Потапчика, який став копією зірки.

лялька Потапа

Лялька з особою Олексія вийшла дуже кумедною: такий же костюм, ланцюги і чарівна шапочка. Схожої пупсика зробили і для Євгена Кошового. Куди відправляться такі іграшки – не відомо.

Чому у Насті Каменських ніколи не було дітей?

Артистка через рік святкуватиме ювілей. Відомо, що до шлюбу з Потапом у неї не було схожих серйозних стосунків і для неї весілля з обранцем була першою в житті.

Звичайно, з хлопцями така ярками поп-діва зустрічалася, але про її екс-коханих практично нічого не відомо. Завжди знаменитість відрізнялася прагненням до слави і популярності. Ось така затята кар’єристка і трудівниця дісталася Олексію Потапенко. Зірка після карантину взагалі пішла з головою в роботу

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!