MamaRika показала фігуру після пологів: ідеальні форми

Українська артистка MamaRika нещодавно стала матір'ю. Вона потрапила під хвилю бебі-буму 2021 року.

Шанувальники захоплюються тим, що MamaRika дуже швидко набула форми після пологів. Вона із задоволенням показує в Інстаграм-профілі свою тонку талію, апетитні форми в області бюста та довгі стрункі ноги.

Багато хто добре заздрить тому, що дівчина після перших пологів змогла так швидко повернутися в той вид, в якому була до того, як дізналася про вагітність.

Нещодавно МамаРіка показала фотографію у нічній сорочці, зроблену на ліжку. Там неможливо було ігнорувати привабливі форми співачки.

Зазначимо, що чоловіком MamaRika є музикант Сергій Середа. Дитину, яка народилася два місяці тому, назвали Давид. MamaRika та Сергій дуже довго не могли озвучити ім’я свого первістка, бо довго не могли вибрати. Основним критерієм було те, щоб ім’я гарно звучало і українською, і російською, і англійською.

MamaRika і Сергій Середа зізнаються – до батьківських обов’язків готувалися давно і ретельно, проте практичний досвід докорінно відрізняється від теоретичного і в житті набагато складніше, ніж вони собі уявляли.

Тим не менш, вони раді, що у їхнього кохання з’явилося таке чудове продовження.

У своєму Інстаграм-акаунті МамаРіка почала активно розповідати про те, які труднощі трапляються у молодої мами, ділиться своїми роздумами та переживаннями.

Після пологів активність у Instagram підвищилася. Фоловери з нетерпінням чекають на нову інформацію від улюбленої артистки, і, звичайно ж, хотіли б, щоб вона швидше повернулася на сцену.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.