Молитви про гарну погоду. Читайте душевно і з вірою в серці

У всі часи будь-яка погода - це благодать Божа. Однак іноді людям потрібна хороша погода, щоб встигнути зробити домашні справи.

Все в цьому світі підвладне Всевишньому.
Нічого не відбувається без його відома.

У всі часи будь-яка погода – це благодать Божа. Однак іноді людям потрібна хороша погода, щоб встигнути зробити домашні справи. Деяким потрібна відмінна погода, бо вони готуються до поїздки.

Нижче представлені три молитви, які бажано прочитати, якщо вам потрібно найближчим часом гарна погода.

Вірити в це чи ні – це кожен вирішує самостійно.
Однак якщо ви будете молитися за хорошу погоду, то моліться з вірою. Так, по вірі вам буде!

Відмінний день!

Господи, я шукаю гарної погоди. Словом, Ви запитали своїх дітей, чому вони боялися і не вірили через хвилювання, які вони відчували від вітрів і моря. Боже Ти заказав бурі й морю, і вітер перестав, а море заспокоїлося. Господи, я знаю, що навіть вітри та море підкоряються Тобі, все творіння підкоряється Тобі. Я молюся про дарування гарної погоди, щоб Ти благословив нас гарною погодою. В ім’я Ісуса, амінь.

Господи, це Ти проливаєш дощ на землю і проливаєш воду на все поля. Ви контролюєте все, включаючи творіння. Батько небесний Я молю, щоб Твоя рука і надалі була видна на Твоїх земних справах, благослови нас відмінною погодою, яка так потрібна нам зараз. Благослови нас сонячним світлом, ідеальною температурою і потрібною кількістю дощу. В ім’я Ісуса, амінь.

Батько небесний, Ти огортаєш води Своїми хмарами, і хмара не розірветься під ними без Твоєї волі. Боже, ти показуєш лише маленький фрагмент Твоєї краси та Твоєї складності. Господи, я молюся, щоб Ти благословив нас гарною погодою в цей час року. Нам потрібно встигнути зробити всі справи та потрібна відмінна погода.
В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.