Огневич одягла на себе сітку і позувала без нічого

Ефектна Злата Огневич знає, чим і як можна здивувати публіку.

Чим більше часу проходить з моменту початку проекту “Холостячка “, тим більш відвертими стають її вбрання і фотосесії. Так, наприклад, останній пост в Інстаграм викликав безліч коментарів.

Фоловерів поглянули на нові фотороботи співачки і артистки, і відзначили, що у неї неймовірно приваблива фігура. Їй йдуть великі локони, акуратно укладене на плечі. Судячи по обличчю, візажисти постаралися зробити максимально природний макіяж, і підкреслити її природну красу.

В цілому, Злата – не любитель яскравого макіяжу, тому її частіше можна зустріти в нюдових тонах.

Однак в цій фотосесії увагу більше привертав увагу не стільки мейк і зачіска, скільки одяг. Артистка одягла чорний топ в сіточку, і такі ж мега короткі шорти з високою посадкою. Вони були повністю прозорі у велику сітку, тому демонстрували всі її принади і чорну білизну.

“Коли я вирішила знайти любов на проекті # холостячки, я віддавала собі звіт, що цим вчинком відкрию двері до Будинку своєї душі абсолютно ВСІМ бажаючим. Я хочу бачити більше впевнених в собі і щасливих жінок. Я хочу, милі дівчини, щоб Ви пізнали себе, справжніх і почали ЖИТИ “, – написала Огневич в описі до публікації.

Схожі статті

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.