Вихідні у січні 2022: скільки відпочиватимуть в Україні

Січень і травень — два найбагатші на вихідні місяці. Новорічні свята для багатьох українців — не лише нарядити ялинку та обмінятися подарунками, а й чудовий шанс відпочити.

Додаткових вихідних, крім тих, що вже були передбачені для людей, які працюють у січні кожного року, в 2022 чекати не варто.

На початку Нового 2022 року українці отримають можливість відпочити цілих три дні: з 1 по 3 січня. Такі затяжні вихідні пов’язані з тим, що 1 січня припадає на суботу. Законодавством України встановлено, що якщо важливе свято (яке ще й має бути вихідним) потрапляє на суботу чи неділю, то наступний за ним понеділок є вихідним. Таким чином, вихідний переноситься на понеділок – 3 число. Неробочими будуть вихідні з 7 по 9 січня, оскільки Різдво Христове випадає на п’ятницю.

Новий рік 2022
Вихідні у січні 2022

Зазначимо, що у грудні також будуть затяжні вихідні. Вихідні у грудні 2021 року триватимуть з 25 до 27 числа включно через святкування Католицького Різдва.

А от вихідні у лютому 2022 року не потішать особливою мобільністю — державних свят у лютому 2022 року не буде, тож вихідних цього місяця лише вісім. Це традиційно всі суботи та всі неділі.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.