Вихідні у січні 2022: скільки відпочиватимуть в Україні

Січень і травень — два найбагатші на вихідні місяці. Новорічні свята для багатьох українців — не лише нарядити ялинку та обмінятися подарунками, а й чудовий шанс відпочити.

Додаткових вихідних, крім тих, що вже були передбачені для людей, які працюють у січні кожного року, в 2022 чекати не варто.

На початку Нового 2022 року українці отримають можливість відпочити цілих три дні: з 1 по 3 січня. Такі затяжні вихідні пов’язані з тим, що 1 січня припадає на суботу. Законодавством України встановлено, що якщо важливе свято (яке ще й має бути вихідним) потрапляє на суботу чи неділю, то наступний за ним понеділок є вихідним. Таким чином, вихідний переноситься на понеділок – 3 число. Неробочими будуть вихідні з 7 по 9 січня, оскільки Різдво Христове випадає на п’ятницю.

Новий рік 2022
Вихідні у січні 2022

Зазначимо, що у грудні також будуть затяжні вихідні. Вихідні у грудні 2021 року триватимуть з 25 до 27 числа включно через святкування Католицького Різдва.

А от вихідні у лютому 2022 року не потішать особливою мобільністю — державних свят у лютому 2022 року не буде, тож вихідних цього місяця лише вісім. Це традиційно всі суботи та всі неділі.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.