До новорічного столу: рецепт салату “Гранатовий браслет”. Прикраса святкового столу!

Цей надзвичайно красивий і смачний салат "Гранатовий браслет" порадує погляд. Цією стравою ви точно здивуєте своїх гостей та домашніх.

Ви вже вигадали, чим прикрасите святковий стіл на Новий рік? Якщо ви ще в процесі складання меню на новорічний стіл, то можете приготувати цей незвичайно красивий і смачний салат “Гранатовий браслет”. Цією стравою ви точно здивуєте своїх гостей та домашніх.

Інгредієнти

куряче філе – 250 г;
картопля – 2 шт;
буряк – 2 шт;
морква – 2 шт;
курячі яйця – 2-3 шт;
цибуля – 1 шт;
гранатові зерна – 200 г;
волоські горіхи – 200 г;
(майонез, сіль, чорний перець та олія на свій смак).

Метод приготування

Овочі (картопля, буряк, морква) потрібно вимити та зварити. Після того, як вони охолонуть, їх потрібно натерти на великій тертці.
Далі потрібно розкласти їх на різні тарілки. Після того, як ви відварите куряче філе, його необхідно подрібнити ножем. Так само зробите і з курячими яйцями. Очистить цибулю, подрібніть і обсмажте її на олії таким чином, щоб утворився золотистий колір. Волоські горіхи також потрібно подрібнити.

Потім потрібно взяти велику тарілку і посередині її встановити склянку, що днищем вгору. Після цього необхідно укладати шарами салат. Перший шар – половина курячого філе, другий шар – терту моркву, третій шар – картопля, четвертий шар – ⅓ тертих горіхів, п’ятий шар – 50% буряків, шостий шар – ⅓ тертих горіхів, сьомий шар – цибуля обжарена. Далі – залишок курячого філе, горіхів, яєць та буряків.

Усі шари потрібно посолити та помазати майонезом. Після чого витягніть склянку і поверх салату потрібно прикрасити гранатовими зернами. Далі салат потрібно поставити в холодильник на кілька годин і почекати, щоб він добре просочився.

Все, салат “Гранатовий браслет” – готовий до подачі на святковий стіл!

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.