Кучеренко розповіла про конфлікти з Дмитром Комаровим: не така вже й ідеальна пара

У будь-якій сім'ї, навіть найзірковішій, можуть бути особисті проблеми, через які відбуваються сварки та розбрати. Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров — не виняток.

Звичайно, шанувальники припускали, що у Олександри та Дмитра будуть дуже часті конфлікти на тлі того, що у них велика різниця у віці. Ще одним приводом для непорозуміння та скандалів може бути те, що Дмитро — частий мандрівник. До одруження з Олександрою він міг пропадати у відрядженнях до півроку. Однак тепер Комаров заявляє — їздить максимум на півтора місяці, а якщо менше не виходить, то намагається перетинатися з Кучеренком у якихось нейтральних місцях — так вони поєднують приємну з корисною, і бачаться, і романтичну подорож собі організовують.

Дружина ведучого “Світу навиворіт” Олександра Кучеренка розповіла, що між нею та Дмитром Комаровим бувають конфлікти

Олександра Кучеренка

Незважаючи на те, що пара, яка зіграла весілля у 2019 році, вважають ідеальною, у них все ж таки є конфлікти.

В одному зі своїх інтерв’ю для телеканалу ICTV, для програми “Факти” дружина Комарова зізналася, що конфлікти часто відбувалися на тлі того, що їм не вистачало часу один для одного.

“Ми багато спілкувалися, вечорами дивилися фільми, готували романтичні вечері, відзначили нашу річницю. Звичайно, у кожної пари бувають ситуації непорозуміння. Але тут важливо не накопичувати в собі негатив, а вирішити проблему разом, вислухавши та прийнявши думки одне одного”,

— каже Олександра Кучеренко.

Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров
Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров

Дівчина зізнається, завдяки часу у шлюбі вже набралося багато життєвого досвіду та мудрості. Проте свого чоловіка дуже любить і тому всі кути намагається згладжувати.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.