З ким дружить Пилип Кіркоров? Найближчі люди, що живуть у серці поп короля

Кіркоров - рекордсмен за кількістю друзів серед зірок та політиків. Він хоч і скандальний, і епатажний, але все ж таки намагається з усіма знаходити спільну мову і зберігати нейтралітет.

Тому його кола спілкування досить широкі, тільки до себе він підпускає найближчих. Хто вони люди, яким довіряє Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров – дуже товариський артист. У нього безліч друзів у різних сферах життя, але найбільше у шоу бізнесі. Безсумнівно, його найближчим другом вважається Ані Лорак. Її з дочкою шанувальники бачать практично на всіх знакових для Пилипа заходах. Звичайно, спочатку всі думали що у Ані та Філіпа кохання. Ця інформація буквально розривала ЗМІ після виходу кліпу Кіркорова на пісню “Ілюзія”.

Ані Лорак та Філіп Кіркоров
Ані Лорак та Філіп Кіркоров

Близьким другом Пилипа Кіркорова є російський музикант Дава. Він же Давид Манукян. Достеменно невідомо, коли саме вони зустрілися вперше, але, мабуть, їх звела Ольга Бузова, з якою Філіп близько спілкується.

Філіп Кіркоров та Дава у кліпі Ролекс
Філіп Кіркоров та Дава у кліпі Ролекс

Філіп Кіркоров та Микола Басков — пара артистів, яких багато фанати пам’ятають ще за тими часами, коли між ними були серйозні терки. Далеко не одразу співаки почали дружити. Далося взнаки те, що обидва звикли бути на перших ролях. Тому спочатку їхні стосунки не тільки не були дружелюбними, а й межували з відвертою ненавистю. Артисти серйозно ворогували, проте все ж таки усвідомили, що краще налагодити зв’язок.

Незабаром Басков та Кіркоров записали кілька спільних кліпів.

Філіп Кіркоров та Микола Басков
Філіп Кіркоров та Микола Басков

Кіркоров та Тіматі — не лише друзі, а й колеги. Хоча вони виконують різні за стилем пісні і при цьому між ними істотна різниця у віці, вони все-таки дуже добре спілкуються. Репера часто запрошують до будинку короля естради. Навіть новий, 2021 рік Тіматі зустрів в особняку Пилипа. Там відбулася вечірка для найближчих друзів.

Кіркоров та Тіматі
Кіркоров та Тіматі

Крім того, у Пилипа багато інших друзів. Наприклад, на святкуванні десятого дня народження його дочки Алли Вікторії, на сімейній вечірці були присутні актор і комік Михайло Галустян зі своєю родиною, співак Олег Газманов та його дружина, дизайнер Марина Газманова, блогер Олена Бліновська зі своїми дітьми, співачка Жасмін, телеведуча Юлія Баранов своїми дітьми, співачка Зара та її діти та інші.

До речі, саме телеведуча Юлія Барановська стала першою журналісткою, яку Філіп кілька років тому впустив у свій будинок і показав свої хороми в ексклюзивному випуску програми “Чоловіче – жіноче”.

А як ви вважаєте, зірки такого рівня, як Філіп Кіркоров, вміють дружити, або вони такі товариські тільки для власної вигоди?

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.