(Відео) Новорічний стіл 2022 за 3 години та 10 страв готові: шикарне меню на свято!

Ми радимо звернути увагу на страви, які представлені у відео нижче. Їх 10 і вони охоплюють майже все, що можна вигадати на Новий рік.

Новий рік не за горами. І всі до нього готуються. Готуються по-різному, залежно від фінансового стану кожної сім’ї. Багато господарки “ламають” собі голову і не можуть зупинитися на тому, які ж блюда приготувати на свято. Це правда, від рецептів, які представлені в інтернеті, очі розбігаються. До того ж є свої рецепти, які випробувані роками. Проте хочеться здивувати своїх домашніх і звичайно гостей новими, смачними та красивими стравами.

Щоб це зробити, ми радимо звернути увагу на страви, які представлені у відео нижче.
Їх 10 і вони охоплюють майже все, що можна вигадати на Новий рік. Ви, звичайно, можете це взяти за основу, а потім видозмінити меню і додати своє або виключити деякі позиції, які ви вважаєте, що вони вам не підійдуть.

Готувати по відео просто, потрібно тільки слідувати інструкції, як страви готуються. Найголовніше ви зможете приготувати усі страви за три чати. Це важливо для тих людей, які приступають до приготування майже перед Новим роком.

Але продукти, звичайно, необхідно закупити заздалегідь. До того ж якщо ви раніше купуватимете продукти, то на них ще не так підніметься ціна, як напередодні Нового року. Якщо походити по супермаркетах, то можна вибрати продукти зі знижки. Звертайте увагу лише на термін придатності продуктів зі знижкою.

Як вам сподобалося представлене меню на Новий рік з 10 страв? Більшість людей підтверджують, що ці блюда їм підійшли.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.