(Відео) Новорічне меню з 10 страв: красиво, святково та просто

Спробуйте приготувати страви, показані в цьому відео. Побачите гостям вони дуже сподобаються і вашим домашнім.

Новий рік – це свято для душі та природно ви хочете, щоб на святковому столі було все смачне і красиве.

Ця пора року – це все про різдвяні традиції – чи то випічка різдвяного печива, відкриття подарунків чи спільна радісна трапеза із сім’єю та друзями. А коли справа доходить до останнього, планування ідеального меню різдвяної вечері є ключем до успіху вашого свята. Ось чому ми зібрали найкращі рецепти для вашого веселого вечора у цьому відео.

Чи не впевнені, з чого почати? Почніть з вибору центрального предмета столу (основної страви), наприклад, однієї з безлічі різдвяних шинок, рецептів пасти або індички в беконі, яка гарантує враження. З іншого боку, ви завжди можете взяти на себе ініціативу приготувати чудове різдвяне печеню.

Після того як ви з’їли основну страву, на вас чекає безліч креативних різдвяних закусок, різдвяних гарнірів та рецептів запіканок для затишної зимової трапези. І не забудьте про прохолодні напої: у нас є різдвяні коктейлі та безалкогольні напої.

Вибір із цих надійних ідей різдвяного меню зробить святкову розвагу простіше, ніж будь-коли. По суті, це все, що вам потрібно – разом із вашим улюбленим плейлистом та чудовим набором різдвяних десертів!

Подивіться відео нижче та вирішіть, що готуватимете на Новий рік.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.