Швидкий “Наполеон”: просто рецепт популярного торта

Наполеон це дуже поширений торт. Його люблять практично у кожній сім'ї. Існує думка, що його складно готувати, але ми вирішили довести, що це не так.

Якщо ви все ще наважуєтеся та вигадуєте собі десерт, щоб подати його на новорічний стіл, то закликаємо вас прочитати цей дуже простий та доступний рецепт, та приготувати відповідно до нього. По-перше, так ви подасте до себе на стіл популярний десерт, який є одним із найулюбленіших у світі. А по-друге, покращіть свої навички приготування та зрозумієте, що це абсолютно не складний процес.

Рецепт улюбленого Наполеона опублікувала у себе в Інстаграм-блозі українська кулінарна блогерка Ганна Станкевич. Вона заявила, що сама готувала цю страву – вона шикарна і дуже проста. А головне – там є кілька прихованих фішок, які допоможуть уникнути тяганини з коржами.

Інгредієнти:

  • 600 г листкового печива “Вушка”;
  • 900 мл молока;
  • чотири яйця;
  • 100-150 г цукру;
  • 70 г крохмалю;
  • 200 г вершкового масла|мастила| (жирність 72%).

Спосіб приготування

Перший етап – потрібно заварити крем. Беремо 450 мл молока, ллємо в каструлю з товстим дном і ставимо на вогонь (маленький).

Другий етап – змішуємо яйця з цукром. Туди додаємо ванілін або ванільний цукор, крохмаль та ще 450 мл молока. Все це тонким струменем вливаємо в підігріте молоко в каструлі, і постійно заважаємо її на плиті, поки вона не стане густою.

Третій етап – вся ця молочно-яєчна суміш має охолонути і стати трохи теплою. Додаємо туди вершкове масло і заважаємо так, щоб суміш залишилася без грудочок однорідна.

Четвертий етап – перший шар печива кладемо у форму діаметром 21 см, потім крем, потім знову печиво. Зверху декоруємо крихтою від печива. Накриваємо це все харчовою плівкою і ставимо у холодне місце на дві години.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.