Справжня бомба. Меган Маркл та принц Гаррі готують книжку про своє життя

Подружжя відкриє таємниці про королівську сім'ю.

Меган Маркл та принц Гаррі вирішили видати автобіографічну книгу. Відомо, що наразі подружжя працює над автобіографією разом із знайомим журналістом.

За словами співавтора видання, це буде справжня  «бомба», в якій вони розкриють чимало таємниць королівської сім’ї. Також він додав, що ця книга може стати причиною великих неприємностей для знатної родини.

Оголошують, що світ побачить біографію герцогів Сассекських 11 серпня 2020 року. Вона буде складатися з 230 сторінок. Попередня назва роботи – «Сучасні королівські особи в деталях: реальний світ Гаррі і Меган».

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".