Кароль на “Танцях із зірками” в Грузії не змогла заспівати російською — ВІДЕО

Українська співачка Тіна Кароль — дуже улюблена та довгоочікувана запрошена зірка у багатьох найближчих країнах.

З усіх сусідніх країн Кароль останнім часом відмовилася лише від виступів у Росії з політичних причин. В інших країнах вона спокійно виступає, радуючи своїх фанатів яскравими та незабутніми виступами. Наприклад, нещодавно її вже вдруге запросили на шоу “Танці із зірками” у Грузії. Там вона виступала зі своїми композиціями. Примітно, що вже вдруге для грузинів українка не спромоглася заспівати пісню російською мовою.

Українська співачка Тіна Кароль напередодні стала гостею одного з ефірів танцювального шоу, де представила нову версію треку “Красиво”

Тіна Кароль заспівала дуетом із Анрі Джохадзе. Відомий грузин “вдихнув” свою творчу енергію в нову версію пісні Тіни Кароль. В оригіналі пісня “Красиво” написана російською мовою, проте Тіна переклала її англійською, і співала свою партію англійською. А ось Джохадзе співав свої слова грузинською. То справжній фурор!

Повідомляється, що коли українка Тіна на “Танцях із зірками” у Грузії була вперше, то вона не змогла виконати пісню російською мовою. Кароль обрала для виступу україномовну композицію “Намалюю тобі зорі”.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?