44-річна Ірина Горова, екс-дружина Потапа та продюсер, повернулася до України: більше не бажає жити в Європі

Ірина Горова, бізнес – вумен, продюсер, розповіла у соціальній мережі, що сім'ю вивезла до Європи. Колишня дружина репера Потапа сама повернулася до України, до Києва

Ірина не має бажання постійно проживати у Європі, про причини вона говорила на інтерв’ю для програми “Слава+”. Продюсер вважає, що українці все одно залишаються чужими у Європі, де вона виявила багато мінусів. Ірина вважає, що українська сфера обслуговування набагато краща, починаючи від манікюрних салонів до ресторанів, магазинів.
Горову дуже здивувало, що міста в Європі брудні, навіть нині в Україні в населених пунктах набагато охайніші.

У розмові зі Славою Дьомін продюсер зізналася, що син залишився за кордоном, але постійно проситься додому.
Андрій, син Потапа та Ірини, зараз в онлайн режимі навчається в українській школі, де займався і раніше. Батьки найняли репетиторів для хлопчика, які підтягнуть його в математиці та англійській мові.
Зараз активно займаються пошуками літньої школи та обмірковують подальші дії з навчанням Андрія.
Думка батьків схиляється у бік європейської школи, оскільки в Україні поки що складна ситуація з освітою через події після 24 лютого 2022 року. Вивчати багато предметів у віддаленому режимі здається поганою ідеєю для Ірини Горової.

Ірина поділилася, що син Потапа не відчуває страху чи депресії після вторгнення російських окупантів на територію України.
Хлопчик пристрасно хоче повернутися додому, і коли мама через два місяці перебування з ним у Європі сама поїхала в Україну, Андрій образився на неї, що не взяла його з собою.
Все ж таки десь у червні Горова планує забрати хлопчика до Києва, щоб він самостійно оцінив ситуацію в столиці.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!