45-річна Камалія відверто розповіла, чи зверталося до неї керівництво України за допомогою: велике інтерв’ю

Українська виконавиця попмузики Камалія дала широке інтерв'ю для програми "Слава+". Зокрема, вона відповіла на запитання, чи надходили прохання від президента України Володимира Зеленського сім'ї Захур щодо матеріальної підтримки країни.

Українська виконавиця попмузики Камалія дала широке інтерв’ю для програми “Слава+”. Зокрема, вона відповіла на запитання, чи надходили прохання від президента України Володимира Зеленського сім’ї Захур щодо матеріальної підтримки країни.

Популярна артистка розповіла ведучому про подробиці волонтерської діяльності, якою вона активно займається разом із чоловіком Мохаммадом. Сім’я матеріально допомагає українським військовим та госпіталям, територіальній обороні.
Камалія розповіла, що на доручення Володимира Зеленського довірені особи передавали прохання про допомогу від президента України до сім’ї Захур. Але про що конкретно йшлося, виконавиця вирішила не інформувати, бо не знає, чи можна говорити про це.
Камалія про волонтерство розповідає, що переважно намагається допомогти масово, можливості підтримати кожного немає.

Камалія звернулася до шанувальників із лікарні та назвала діагноз
Камалія

Також вони займаються адресною доставленням матеріальних засобів, обладнання, наприклад, до дитячої лікарні.
Камалія пояснює, що внаслідок вторгнення російських окупантів в Україну багато заможних людей, як і їхня сім’я, втрачають свої активи, оскільки бізнес не працює.
За прогнозами виконавиці, для них є можливість відновлення бізнесу, але не на повну потужність, а лише на невеликих відсотках.

Попри це, Камалія та Захур не побоюються, що зможуть багато втратити внаслідок волонтерської діяльності – зізналася виконавиця. Вона зазначає, що продовжує працювати, активно їздить на гастролі, під час яких намагається налагодити спілкування із впливовими бізнесменами. Вона закликає їх підтримати Україну. Співачка додала, що також проводить благодійні концерти.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.