37-річна Тіна Кароль привернула увагу своєю зустріччю з котом Степаном: яку суму співачка зібрала для України

Українська співачка Тіна Кароль активно привертає увагу світової громадськості до вторгнення Росії в Україну. Артистка їздить багатьма країнами, розповідає, що відбувається в нашій країні, збирає кошти для українського народу на благодійних концертах.

Наприклад, останнім часом відома виконавиця відвідала Японію, була у місті Нагасакі. Наступний візит Тіни Кароль – до Франції, а точніше на фестиваль у Каннах, де організовано збір коштів для підтримки України.
За підсумками заходу артистка опублікувала пост у соціальній мережі. Виконавиця емоційно написала, що вдалося зібрати 75 тисяч доларів для української кіноіндустрії.

Водночас у Франції знаходиться відомий кіт із Харкова, його звуть Степан.
Тварина набула популярності завдяки публікаціям його господині в соціальній мережі милих знімків, відео – роликів, на яких Степан показує свій спокійний характер і незвичайну поставу. Більше, ніж півтора мільйона людей, підписалися на сторінку кота Степана (природно, створеної господаркою тварини). Харківський кіт відомий і в Інстаграм, і Твіттер, і ТікТок.
Після нападу росії на Україну, господарка знаменитого кота поїхала з Харкова до Франції, звичайно ж, 13-річного Степана вона взяла із собою.
І тепер у Каннах дві знаменитості з України зустрілися – співачка Тіна Кароль та кіт Степан.
Пухнаста українська зірка отримала у Францію нагороду для популярних блогерів та користувачів з величезною аудиторією – інфлюєнсери.

Тіна Кароль та кіт Степан

В Інстаграм зустріч Тіни та Степана відображена декількома фотографіями та відеороликами, на яких виконавиця знялася без макіяжу, у зручному одязі. Пушистик поводився добре і стоїчно терпів обіймашки Тіни.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.