41-річна Лілія Ребрик відверто зізналася як вона сьогодні працює: без редакторів, гримерів та стилістів

Умови роботи для Лілії Ребрик істотно змінилися. Ребрик розповідає, як це обходитися без гримера, стиліста, редактора і коли навіть немає студії та камери.

Після нетривалої перерви українські глядачі знову мають можливість щоранку, о 9 годині зустрітися з улюбленими ведучими Лілією Ребрик та Анатолієм Анатолічем, який проводить ефір із Франції, де зараз проживає разом із сім’єю.
Крім цього, Лілія публікує на своєму каналі YouTube записані на телефон програми.

Телеведуча поділилася тонкощами роботи у віддаленому режимі, початок було покладено ще під час епідемії коронавірусу, наразі умови роботи змінили події, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року.
Лілії здається, що працівники телебачення відчувають світ. Тепер вони знають, як ефективно обладнати робоче місце в домашніх умовах, як користуватися скайпом, зумом.

Їм доводиться обговорювати робочі моменти в онлайн-режимі, радитися і ділитися переживаннями по відеозв’язку. Лілія каже, що після одного жаху, епідемії, прийшло ще страшніше – вторгнення російських окупантів на територію України. Попри те, що відбувається, працівники телебачення не зламані, не втрачають оптимізм та працездатність.
Сила віри у близьку перемогу над ворогом та у військові сили України надають енергію у русі вперед із бажанням експериментувати – сказала Лілія Ребрик.

Знаменитість тепер сама завдає гриму, вибирає вбрання, в якому з’явиться перед телеглядачами та самостійно виходить в ефір через телефон.
Разом із помічником Ребрик намагається знаходити нові локації, свіжі ідеї для передачі своєї незламної віри у перемоги через екран глядачам.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.