41-річна Лілія Ребрик відверто зізналася як вона сьогодні працює: без редакторів, гримерів та стилістів

Умови роботи для Лілії Ребрик істотно змінилися. Ребрик розповідає, як це обходитися без гримера, стиліста, редактора і коли навіть немає студії та камери.

Після нетривалої перерви українські глядачі знову мають можливість щоранку, о 9 годині зустрітися з улюбленими ведучими Лілією Ребрик та Анатолієм Анатолічем, який проводить ефір із Франції, де зараз проживає разом із сім’єю.
Крім цього, Лілія публікує на своєму каналі YouTube записані на телефон програми.

Телеведуча поділилася тонкощами роботи у віддаленому режимі, початок було покладено ще під час епідемії коронавірусу, наразі умови роботи змінили події, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року.
Лілії здається, що працівники телебачення відчувають світ. Тепер вони знають, як ефективно обладнати робоче місце в домашніх умовах, як користуватися скайпом, зумом.

Їм доводиться обговорювати робочі моменти в онлайн-режимі, радитися і ділитися переживаннями по відеозв’язку. Лілія каже, що після одного жаху, епідемії, прийшло ще страшніше – вторгнення російських окупантів на територію України. Попри те, що відбувається, працівники телебачення не зламані, не втрачають оптимізм та працездатність.
Сила віри у близьку перемогу над ворогом та у військові сили України надають енергію у русі вперед із бажанням експериментувати – сказала Лілія Ребрик.

Знаменитість тепер сама завдає гриму, вибирає вбрання, в якому з’явиться перед телеглядачами та самостійно виходить в ефір через телефон.
Разом із помічником Ребрик намагається знаходити нові локації, свіжі ідеї для передачі своєї незламної віри у перемоги через екран глядачам.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.