39-річний Влад Яма з великим ентузіазмом почав навчати танців усіх бажаючих: бажання збуваються

Знаменитий український хореограф Влад Яма починає навчати танців усіх охочих українців в онлайн-режимі. Для багатьох його шанувальників – це буде здійснення мрії

Знаменитий український хореограф Влад Яма починає навчати танців усіх охочих українців в онлайн-режимі.
Ця ініціатива для нього не вперше, зірка шоу “Танці із зірками” з великим ентузіазмом долучається до викладання культури танців у віддаленому доступі.

Хореограф розповідає в Інстаграм сторіс, що при заняттях танцями значно покращується фізична форма, і що не менш важливо у важкі часи, з’являються позитивні емоції, які позитивно впливають на здоров’я в цілому.
Що цікаво, за допомогою сучасних технологій стає можливим танцювати з відомим хореографом онлайн під час проведення заняття.
Також у планах Влада Ями – проведення консультацій про дієтичне харчування.

Артист каже, що половину зароблених коштів має намір переводити на потреби військових сил України.
Відомий хореограф в останні кілька місяців рідко публікує нові знімки, будь-яку інформацію про себе та свою сім’ю. Тому, де зараз знаходиться зірковий танцюрист, невідомо. Проте, судячи з нечисленних фотографій із сильною засмагою, Влад не в Україні. За інформацією зі ЗМІ, Яма висловлювався із засудженням вторгнення Росії на територію України, і щиро підтримує український народ.

Спілкування зі своїми численними передплатниками виключно українською мовою підтверджує, що хореограф усвідомлює, що як популярний громадський діяч повинен показувати приклад для українців.
Перший урок танців в онлайн-режимі був поведений 22 травня 2022 року, але до уроку можна приєднуватися і пізніше, в будь-який зручний для користувача час.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.