Даша Квіткова та Микита Добринін, (Холостяк-9), передали 1 мільйон гривень для захисників України: всі подробиці

Дар'я Квіткова, яка відома тим, що стала переможницею у 9 сезоні популярного українського телешоу "Холостяк", поділилася зі своїми численними передплатниками у соціальній мережі чудовою новиною.

Спільно з Микитою Добриніним їм удалося зібрати 1 мільйон гривень, усю суму вони направили для підтримки української армії.
Кошти були перераховані до фонду Сергія Притули, відомого українського ведучого, який активно збирає кошти та купує для військових необхідне спорядження, пристрої з оптичним оснащенням, автомобілі, дрони, обладнання для медицини, іншу техніку.

Даша Квіткова та Микита Добринін обрали фонд Притулки, оскільки вони захоплюються тим, що робить ця організація.
Даша вважає, що у єдності українців полягає потужна сила. Блогер розповіла, як їм вдалося зібрати таку серйозну суму. Вони запустили програму навчання з криптовалюти. Усі люди, які заплатили за навчання, причетні до доброї справи у підтримці ЗСУ.

Добринін та Квіткова бачать, наскільки сильна допомога фонду Притулки для наших захисників. Відому сімейну пару переповнює гордість за себе та свою команду. Вони вважають, що здійснилася мрія, коли перерахували мільйон для української армії.
Все сталося завдяки зібраності команди та активності учнів.

Відразу після вторгнення Росії в Україну Даша з маленьким сином поїхала до Івано-Франківська, а Микита залишився в Києві, записався в територіальну оборону. Життя в розлуці було складним, і в середині травня, коли подружжя вирішило, що стало набагато спокійніше, Квіткова із сином повернулася до Києва.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.