37-річний Віталій Козловський не поїхав за кордон і дає концерти у укриттях Запоріжжя: “Хочу, щоб люди не плакали”

Український співак Віталій Козловський після вторгнення російських окупантів в Україну не поїхав за кордон, залишився в Києві. Співак прийняв для себе правильне рішення

У непростий час для нашої країни музикант робить усе, що в його силах для підтримки людей виступає з концертами в українських містах.
В умовах, коли російські окупанти захопили українські території, Віталій Козловський визначився з основною метою свого життя. Його пристрасне бажання – бачити, що люди усміхаються, домогтися усмішок та умиротворення у земляків: така місія зараз у співака.

Для музиканта нестерпно бачити сльози в українців, тому він вирішив робити те, що йому виходить найкраще – співати.
На сторінці у соціальній мережі Інстаграм співак опублікував відповідну посаду. У відеоролику Віталій записав, як зустрічається зі звичайними людьми, дає благодійні концерти.
Музикант написав, що зараз все змінилося, доводиться виступати не на великих концертних майданчиках, як раніше, а в сховищах та бункерах.

Виконавець не відсиджується вдома чи за кордоном у тяжкі для України часи, робить усе можливе для підтримки українських військових, мирних людей, волонтерів. У Запоріжжі артист нещодавно провів благодійний концерт.
На трьох концертах у запорізьких бункерах співак виконував найпопулярніші композиції для лікарів, біженців із Маріуполя, українських захисників.

Віталій Козловський озвучив своє бажання: щоб на обличчях наших людей не було сліз, щоб хотілося танцювати від відчуття щастя та свободи. Співак упевнений, що невдовзі так і буде.
Коментарі передплатників сповнені подяки артистові та висловлюють захоплення діяльності Козловського на підтримку українських людей.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.