Тарас Тополя з “Антитіл” похвалився який у нього тепер є чотирилапий друг: “Кіт камуфляжний” (Фото)

Фронтмен улюбленого багатьма українськими людьми музичного гурту "Антитела", Тарас Тополя опублікував знімок у соціальній мережі, яким зворушив своїх численних шанувальників.

На фотографії в Інстаграм музикант знятий з милим котом, який затишно влаштувався у нього на плечі. Тарас одягнений у військову форму, котик виглядає задоволеним і не нервує поруч із камерою.
Програма “Зоряний шлях” також розмістила це фото на своїй офіційній сторінці в Instagram та написала, що це чотирилапий друг, який підтримує музиканта у складний час, коли він несе службу, захищаючи Україну від російського вторгнення.

Відомо, що артист записався до територіальної оборони ще до 24 лютого 2022 року, коли Росія напала на Україну. Колеги з гурту “Антитіла” також призупинили творчу діяльність, і разом із Тарасом стали парамедиками, несли службу спочатку у Києві, тепер їх перекинули до Харківської області.
Тарас Тополь знаходить час для спілкування з шанувальниками через соціальні мережі, часто розміщує знімки та ділиться думками.

Фотографію із симпатичним чотирилапим товаришем артист із гумором підписав: “Камуфляжний кіт зі своїм парамедиком”.

Виконавець одружений з популярною українською співачкою ALYOSHA, у пари двоє дітей. У зв’язку з подіями, що трапилися 24 лютого 2022 року, сім’я перебуває у розлуці. Тому першим коментарем під милим фото з котиком було повідомлення дружини Тараса. Вона написала, що мріє хоча б на один момент опинитися на місці пушистика, бо нудьгує за коханим чоловіком.
Інші передплатники бажають Тарасові здоров’я, божого захисту, швидкої перемоги.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.