38-річний Дмитро Комаров відверто розповів чомусь більше не виставляє пости у своїх соцмережах: йому так зручно

Український журналіст, широко відомий як ведучий захоплюючої телевізійної передачі "Світ навиворіт", Дмитро Комаров, з деяких пір менш активно веде соціальні мережі.

З початку вторгнення російських окупантів на українську територію Дмитро їздить регіонами України, знімає сюжети про важкі часи для країни. Звичайно, постійно сидіти в соціальних мережах не виходить і немає бажання та необхідності. Журналіст пояснює, що йому так зручно, проте з’являються численні коментарі про якесь лихо, що сталося з фотографом.

Остання посада в соцмережі Комаров опублікував близько місяця тому, на початку травня. Тоді він перебував у зруйнованій Харківській області.
Передплатники дуже стурбовані відсутністю активності популярного ведучого, починають думати, що щось погане сталося.

Дмитро Комаров

Дмитро Комаров каже, що питання про те, чи все у нього гаразд, м’яко кажучи, його закатували.
Тому 27 травня ведучий на своїй сторінці в Instagram розмістив великий пост із фотографією. На знімку Дмитро зображений у стильному образі: світлий піджак, сорочка у біло-блакитну смужку, окуляри. Журналіст перебуває за кермом автомобіля.

Сьогодні у піджаку, вчора у захисному камуфляжі – підписав фото Дмитро.
Далі ведучий докладно роз’яснив своє ставлення до соціальних мереж у непрості часи.
Комарова дивує, що люди роблять поспішні висновки щодо його хвороби, смерті на підставі відсутності частих публікацій в Інстаграмі. Чому я взагалі щось маю писати – уражається Дмитро.

Це повідомлення Комарову довелося розмістити для тих, хто переживає, щоб припинити питання про те, чи він живий, чи здоровий.
Журналіст наголошує, що має ясні пріоритети, і соціальні мережі знаходяться десь наприкінці списку.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.