Оля Полякова обговорила з Машею Єфросініною питання: куди зник Олег Винник – адже всім цікаво де співак?

Олег Винник, український автор пісень, найпопулярніший співак ніколи не був активним користувачем соціальних мереж. А після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року, практично зник з інформаційного поля.

На своїй сторінці в Інстаграмі з того часу композитор опублікував лише кілька постів. Була посада – засудження російської агресії 3 березня, у квітні музикант привітав усіх із Великоднем.

Багатотисячні шанувальники виконавця розчаровані, постійно ставлять питання, де знаходиться їхній кумир після вторгнення російських окупантів на територію України.
Цим же питанням зацікавилися ведучі проєкту на YouTube каналі “Дорослі дівчатка” Оля Полякова та Маша Єфросініна. Шоу є найбільш популярним та обговорюваним в українському медіапросторі.

Співачка Полякова на випуску 27 травня зізналася, що в той час, як Росія напала на Україну, вона залишилася практично без грошей. Артистка звикла основну частину доходів вкладати у розвиток творчості.
У зв’язку з цим Оля Полякова згадала, що незадовго до нападу Росії на Україну записала пісню в дуеті з виконавцем Олегом Винником (російською мовою). Прем’єра мала відбутися 8 березня.

Кліп обійшовся музикантам у велику суму, назва пісні “Довгоноге щастя”. Полякова з жалем зазначає, що, звичайно, прем’єра не відбулася, і, невідомо, чи вийде пісня взагалі колись.
Після одкровень виконавиці її провідна Маша Єфросиніна згадала, що і Винник ніде не з’являється і мовчить,
Оля Полякова згодна з колегою у проєкті.
Уточнень щодо зникнення Олега Винника з інформаційного простору у програмі “Дорослі дівчатка” не було.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.