Каменських розповіла, як правильно спілкуватися з жінками

Співачка продовжує марафон «Життя в стилі NK».

Популярна українська співачка Настя Каменських під час карантину започаткувала власний марафон під назвою «Життя в стилі NK. В соціальних мережах зірка ділиться зі своїми шанувальниками лайфхаками та порадами.

Останній допис співачки був присвячений спілкуванню. Співачка розповіла, як у бесіді з іншими жінками можна віднайти гармонію та відновити сили. За її словами, жіночий діалог – це можливість наповнитися дуже сильною життєвою енергією.

«Спілкуйтеся з жінками, з яких хочеться брати приклад. З тими, хто гарно думає, говорить і робить. І обов’язково розвивається! Спілкуйтеся з іншими жінками по телефону більше. І це не марна трата часу, а виплеск енергії, яка накопичилася в вас і яку краще вивільнити з такими ж жінками, адже жінку найкраще може зрозуміти тільки інша жінка. Вибирайте приємні і позитивні теми для розмови з іншими жінками», – радить Настя.

Співачка додала, що важливо вміти робити та приймати компліменти.

«Говоріть іншим жінкам компліменти. Добрі слова самі по собі дають нам потужний приплив енергії. Приймайте компліменти на свою сторону відкрито, без збентеження і з вдячністю».

Вона зазначила, що важливо влаштовувати спільні вихідні та розважатися разом.

«Влаштовуйте дні зустрічей з подругами, коли ви будете зустрічатися і обговорювати все на світі, разом снідати, ходити по магазинах, фотографувати одна одну або освоювати новий навик. Зараз нехай такі зустрічі будуть у форматі відеодзвінків один одному, але після карантину обов’язково частіше зустрічайтеся з подругами. Такі зустрічі створюють міцний фон жіночої сили», – підсумувала Каменських.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.