Холостячки 2022: Нікітюк, Кличко, Кароль та інші знамениті красуні, яким терміново потрібен білий принц

Хто ж стане учасницею нового сезону "Холостячки" - досі залишається загадкою для аудиторії. Редакція "Однієї хвилини" аналізує, хто може стати головною героїнею цього року.

Прем’єра першого сезону передачі “Холостячка” за участю Ксенії Мішиної стала просто легендарною. Тисячі українців з нетерпінням чекали на нові випуски і буквально проживали всі емоції разом з учасниками реаліті-шоу.

Такий успіх змусив продюсерів замислитись про другий сезон передачі, для ролі головної героїні в якому обрали українську співачку Злату Огневич. Другий сезон шоу також добіг кінця, а Огневич обрала переможця – Андрія Задворного.

Здавалося б, настав час оголошувати нову “Холостячку”, проте війна внесла свої корективи – продюсерам та й усій Україні було зовсім не до цього. Однак деякі чутки про можливу учасницю все-таки просочилися.

Минулої осені, після завершення другого сезону телепередачі “Холостячка” в мережі прокотилася хвиля чуток та роздумів про те, хто ж може стати новою героїнею культового шоу.

Три незаміжні красуні, можливо, стануть новими учасницями шоу.
Три незаміжні красуні, можливо, стануть новими учасницями шоу.

Незмінний телеведучий програми “Холостяк” та “Холостячка” Григорій Решетник в інтерв’ю для “КП в Україні” поділився секретом, що продюсери вже мають ідеї щодо того, хто може стати наступною учасницею телепередачі.

Решетник зазначив, що часто його пропозиції про кастинг сприймають несерйозно і бачать у них жарт. Крім того, відповідаючи на запитання журналіста, Григорій зазначив, що Леся Нікітюк дуже талановита дівчина, випуск із якої став би дуже захоплюючим.

Також Григорій Решетник заявив, що, на його думку, Тіна Кароль впоралася б з роллю Холостячки чудово, а Наталія Могилевська сама заявляла, що не проти випробувати себе в цьому шоу.

До речі, про всіх дівчат Решетник відгукнувся позитивно і вважає, що кожна з них має право знайти свою долю в рамках реаліті-шоу.

Григорій Решетник поділився секретом про нову учасницю Холостячки
Григорій Решетник поділився секретом про нову учасницю Холостячки

До можливих претенденток на роль Холостячки сьогодні можна додати і Наталю Кличко. Днями мер Києва повідомив про те, що їхній 25-річний шлюб добіг кінця – Віталій був небагатослівним.

Коментар самої Наталі Кличко (яка, можливо, захоче повернути своє дівоче прізвище Єгорова) дещо відрізняється від коментаря її незабаром колишнього чоловіка. Співачка повідомила, що причиною розлучення стала відстань. Сама Наталя вже давно живе та будує кар’єру в Німеччині, тоді як Віталій перебуває у Києві.

Наші життєві шляхи поступово розійшлися”, – пояснила Наталія Єгорова.

Хто знає – можливо саме Наталія Єгорова захоче знайти нового обранця на передачі “Холостячка”.

Майже розлучена Наталія Єгорова претендентка на роль Холостячки
Майже розлучена Наталія Єгорова претендентка на роль Холостячки

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.