Арестович показав своє дитяче фото і здивував зухвалим виразом обличчя: ще до того, як він став Люсею

Український блогер, а також позаштатний радник Офісу Президента України Олексій Арестович поділився у Instagram своєю дитячою фотографією, додавши до неї цікавий підпис.

На особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Олексій Арестович опублікував свій дитячий чорно-білий знімок. Було б дивно, якби Арестович не залишив колкого та провокаційного коментаря під постом.

Цього разу радник ОП України зазначив, що дана фотографія – це єдиний випадок, коли фотографу вдалося відзняти справжню сутність тварюки. Арестович додав, що в інший час ця “тварина” прикидається Люсею.

Люсею Арестович назвав себе не випадково – саме цю роль він зіграв у кінофільмі “Не бійся, я з тобою”.

Передплатники Олексія Арестовича швидко відреагували на новий пост радника ВП, залишивши багато коментарів:

  • Це ви нас так розважаєте? Тому що у повітрі відчувається сильна напруга…!
  • Браво! Самоіронія на найвищому рівні. У вас є курси з любові до себе?
  • А здається, що дитинство було лише 2-3 тижні тому…

Нагадаємо, що народився Олексій Арестович 1975 року в Грузії. Позаштатним радником Офісу Президента його призначив Андрій Єрмак у грудні 2020 року. Арештович одружений із чудовою красунею Анастасією, з якою виховує сина. Однак і від попередніх шлюбів шоумен і політик мають дітей – старшу дочку 18-ти років і молодшу 11-річну доньку.

Імена колишніх дружин Олексія Арестовича ніде не згадуються.

Варто зазначити, що думка Арестовича високо цінується серед українців – люди йому довіряють, а згідно з опитуванням, проведеним Київським міжнародним інститутом соціології, радник ВП посідає друге місце у рейтингу лідерів громадської думки.

Перше місце зайняв чинний президент України Володимир Зеленський. Одразу після Олексія Арестовича слідують Олег Жданов (військовий експерт), Валерій Залужний (головнокомандувач Збройних сил України), а також Сергій Притула (активіст і телеведучий) та Віталій Кім (глава Миколаївської ОВА).

Олексій Арестович шокував шанувальників екстравагантним підписом дитячого фото
Олексій Арестович шокував шанувальників екстравагантним підписом дитячого фото

Минулого разу таке соціальне опитування проводилося в липні поточного року Національним демократичним інститутом США та КМІС. Тоді результати опитування показали, що найбільше українці довіряють своєму президентові, а також прислухаються до радника ВП Олексія Арестовича. На третьому місці рейтингу довіри опинився мер Києва Віталій Кличко, а за ним Сергій Притула.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.