Нова дружина Остапчука почервоніла поряд із гарним італійцем, поки шоумен поїхав до дітей: “Де ваша обручка?”

Нова дружина українського телеведучого поділилася в Instagram відео із симпатичним італійцем, а спостережливі шанувальники помітили цікаву деталь.

Христина Остапчук, нова дружина українського шоумена та телеведучого Володимира Остапчука, поділилася відео з відпочинку в італійському ресторані. На відео дівчина знаходиться в італійському ресторані у столиці Словаччини Братиславі.

https://www.instagram.com/tv/ChksRNQFEqj/?utm_source=ig_web_copy_link

У 13-хвилинному ролику підписники Христини Остапчук можуть побачити, як дівчина готує смачну піцу разом із італійським кухарем. Варто зазначити, що у Словаччині дівчина одна – її чоловік зараз перебуває в Канаді.

Український телеведучий Володимир Остапчук раніше неодноразово погано згадував про свою колишню дружину Олену Войченко. Шоумен часто скаржився фанатам на те, що Войченко забороняє йому бачитися з їхніми спільними дітьми.

Колишня дружина Остапчука з дітьми була змушена після початку повномасштабної агресії росії виїхати за кордон. За розповідями Володимира Остапчука, після їхнього благополучного виїзду екс-дружина заблокувала телеведучого у всіх соціальних мережах і не відповідала на дзвінки.

Володимир Остапчук та колишня дружина Олена Войченко
Володимир Остапчук та колишня дружина Олена Войченко

Проте останнім часом, зважаючи на все, ситуація стала помітно кращою – про це говорить активність Остапчука у своєму Instagram. Український шоумен днями опублікував історію, з якої зрозуміло, що Остапчук нарешті зустрівся зі своїми дітьми – Емілією та Еваном.

Довгоочікуване сімейне возз’єднання пройшло на березі озера Онтаріо – водоймища, яке знаходиться на кордоні США та Канади. Володимир Остапчук прокоментував проведення часу з дітьми, зауваживши, що відпочивають вони зовсім як на морі, ось тільки вода там не солона.

Володимир Остапчук зі своїми дітьми на березі канадського озера
Володимир Остапчук зі своїми дітьми на березі канадського озера

Шанувальники переконалися, що вирушив до Канади Остапчук без нинішньої дружини, коли Христина виклала новий пост в Instagram. Чому шоумен не схотів провести час і з дітьми, і з дружиною – невідомо.

Проте відомо, що найуважніші шанувальники помітили цікаву деталь на відео Христини Остапчук – дівчина проводить час із кухарем без обручки. Деяких із фанатів ця деталь зацікавила, тому вони вирішили випросити у Христини правду у коментарях.

Фанати поцікавилися причиною відсутності обручки на пальці Христини
Фанати поцікавилися причиною відсутності обручки на пальці Христини

Сама дівчина ніяк не прокоментувала цю ситуацію, проте за неї відповіли підписники, вірно зауваживши, що Крістіна займається приготуванням піци, а тому не повинна носити в цей час жодних прикрас на руках.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.