“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала свого реального чоловіка: “Вся родина у зборі”

Для телеглядачів Олена Кравець завжди була "екранною" дружиною діючого президента України Володимира Зеленського. Сьогодні ж Кравець показала справжнього коханого.

Відома українська кіноакторка, телеведуча та гумористка Олена Кравець вразила шанувальників до глибини душі, поділившись із підписниками милими сімейними знімками. Вітаючи фанатів, Олена Кравець зробила колаж із сімейних фотографій, на яких кожен з сім’ї тримає державний прапор України.

На сторінці Instagram Олена розмістила патріотичні фотографії, надихнувши передплатників на щедрі коментарі та компліменти.

  • “Найкращі кольори!”
  • “Щиро вітаю вас, наше серце назавжди зайняте цими двома кольорами!”
  • “Ти – Жінка з великої літери, захоплююсь тобою та твоєю енергією!”
  • “Яка гарна сім’я! Миру вам і всьому нашому народу!!”

Цим постом учасниця телешоу “Квартал 95” вітала своїх шанувальників із Днем прапора України, саме тому на всіх фотографіях був присутній головний атрибут. На перших двох фотографіях зображені діти родини Кравець – старша Маша та молодші Ваня з Катею.

Маша позує для фото з прапором України, гарно обгорнутим навколо шиї, а ось маленьким Вані та Каті вистачило одного прапора на двох – малюки ласкаво обгорнуті державним прапором, ніби перебуваючи під захистом двох таких важливих для українців кольорів.

Наступні два фото вже присвячені подружжю. Спочатку Олена Кравець вирішила нарешті поділитися фотографією коханого чоловіка – Сергій Кравець, який захоплюється автомобільними гонками, звичайно ж, позує навпроти гоночної машини патріотичного забарвлення.

Останнє фото викликає особливо теплі почуття – Олена розмістила знімок із футбольного матчу, на якому притискається до чоловіка, а навколо голови Кравець обернутий шарф із прапором України.

На знімку подружня пара виглядає особливо щасливою – обидва усміхаються та радіють особливому моменту.

Окрім колажу Олена також опублікувала картинку, на якій зображено серце у кольорах українського прапора. Кравець залишила надихаючий опис до вітального посту:

Твої кольори завжди супроводжували нас у найважливіші моменти в історії країни. І у найважливіші моменти мого життя… З твоїм днем, мій Герой!” – написала Олена Кравець, доповнивши, що вітає кожного, чиє серце також зафарбоване жовто-блакитними кольорами.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.